Arany-Fekete Holoinstall | Gold-Black Holoinstall








Minden lény azt hiszi, ha Arany-Fehér minőségben jelenik meg ismeretlen környezetben, az a legbékésebb dolog és baj nem történhet. Nos ha ennek szellemében jelensz meg a Földön, ahol azonnal lőnek, meg pánikba esnek, ha idegen lénnyel találkoznak, akkor kitalálhatod, hogy valami másra van itt szükség.

Ez a más pedig az Arany-Fekete minőség, ahol lehetőség van arra, hogy a visszatükrözésen módosíts. Mivel az Arany minőség befogadása sem egy életbiztosítás, tisztának és bátornak kell lennie annak, aki ilyesmit csinál.

Az Arany isteni minőséget képvisel és azért fogalmazok így, hogy érthető legyek. Komoly próbákat kell hozzá kiállni és aki ezen elbukik, számot kell adnia arra, méltatlanul miért is akart ilyen minőséghez, vagyis hatalomhoz jutni. Ennek visszamenőleges hatálya van, azaz aki méltatlanul kapott ilyen hatalmat, a próbákat ismét teljesítenie kell, amin elbukva kap még pár olyan kérdést, ami ezt a hatalmat adótól szól. Innen senki méltatlanul nem kap semmit és ez vonatkozik a többi mágikus applikációra is.
Every creature thinks that if it appears in Gold-White quality in an unknown environment, the most peaceful thing and trouble cannot happen. Well, if you see it in the spirit of the Earth, where the people usually shoot immediately and panic, if they meet a stranger, you can figure out that something else is needed here.

This other is Gold-Black quality, where it is possible to modify the reflection. Since accepting Gold is not a life assurance, it must be pure and courageous for anyone doing it.

Gold represents divine quality and I am saying that to be understandable. There is a need for serious trials and a failure to explain why you wanted to gain such a quality, that is, power. This has a retroactive effect, that is, anyone who has received such power in an unworthy way, has to perform the trials again, failing to get some more questions about who giving power and why. From me nobody gets anything unworthily and this applies to other magic applications.