Gyógyító fénycsatornák lehívási kódjai | Healing Light Channels Calling Codes








Míg a turbo öngyógyítással csak önmagadat tudod (ingyenesen) gyógyítani, addig a gyógyfénycsatornákkal csak másokat. Ha azokat a másokat ingyen gyógyítod, ingyen is férsz hozzá a szükséges energiákhoz. Ha azonban kérsz is érte valamit, neked is meg kell fizetned az árát. Azonban nem szeretnék abba bonyolódni, hogy megszervezzek egy globális pénzküldő rendszert, így ez az ár nem pénzbeli természetű.

Át kell hozzá jutnod az Igazság Kapuján. Ha valaki rákérdezne, hogy mi is ez pontosan, azt mondanám, hogy egyszer megtettem, mert minden saját cuccot letesztelek. Elég kellemetlen élmény. Ugyanis kiderül rólad valami az érintettek előtt, amit addig titkoltál. Mások gyógyítása nagy felelősséggel is jár és hidd el, azt is tapasztalatból mondom, hogy sokkal jobb lesz utána!

Biztos is vagyok abban, hogy nem fog minden ember ilyen feltételek mellett leállni összevissza gyógyítgatni mindenkit, de ez nem is akkora nagy baj, mint elsőre látszik. Azok viszont, akik átjutottak ezen az igazság kapuján egy olyan láthatatlan klub tagjaivá válnak, akik gyakrabban részesülnek az anyagi világ két legértékesebb jutalmából, amik neve a Véletlen és a Szerencse.
While you can only heal yourself (free of charge) with turbo self-healing, only others with healing light channels. If you heal those others for free, you have free access to the energy you need. However, if you ask for something, you have to pay the price. However, I do not want to complicate the organization of a global money transfer system, so this price is non-monetary.

You have to get through the Gate of Truth. If someone asked me exactly what it was, I would say that I did it once, because I test all my stuff. It's a pretty unpleasant experience. Because it turns out something about you that you have been hiding before. Healing others is a great responsibility and believe, I also say from experience that it will be much better afterwards!

I am sure that not everybody start to heal everyone under such conditions, but it is not as big a problem as it seems to be. However, those who have passed through this gate of truth will become members of an invisible club who are more likely to receive the two most valuable rewards of the material world called Random and Luck.