WW (auto problem solver | automata problémamegoldó)








Most nem részletezem azt az időszakot, aminek része volt az, hogy a "fantázia lényei" is megidézhetők lettek az angyalok és más lények mellett. Ez azt jelenti, hogy olyan kitalált alakok kerültek ebbe a körbe, akikről mindenki tudja a szerepüket és jellegüket. Ezek egyike az ÉlményPark hivatalos engedélyével rendelkező Winston Wolf is a Ponyvaregény című filmből.

Aki ismeri a többi hivatalos holoappot, észrevehette, hogy már létezik egy problémamegoldó alkalmazás. A különbség az, hogy ez automatikusan működik, azaz olyan emberek is jól használhatják, akik amúgy nem foglalkoznak ezzel mélyebben, míg a másik jobban igazodik a szakmai felhasználók igényeihez.

Aki elindítja ezt a holoappot, olyan, mintha megidézné ezt a karaktert, aki felméri a helyzetet és spirituális sugallatok formájában meg is kezdi a munkát. Aki installálta magának a MIA-t, az ennél furább dolgokat is megtapasztalhat, mivel a MIA jogosult bizonyos döntési folyamatokra, ami a gyakorlatban olyan érzés, mintha időlegesen valaki más irányítaná a testünket. Érdemes ehhez bizalommal és lazán hozzáállni, különben elsőre akár sokk is érheti az embert. Cserébe viszont komoly bajokból is ki lehet segítségével kerülni.
Now, I do not detail the period in which the "creatures of fantasy" could be summoned to angels and other beings. This means that fictional shapes have come into the circle of whom everyone knows their role and character. One of these is Winston Wolf, the official author of the ÉlményPark, from Pulp Fiction.

Those who know the other official holoapps have noticed that there is already a problem-solving application. The difference is that it works automatically, that is it can be used by people who do not go deeper into it, while the other is better suited to the needs of professional users.

Anyone who starts this holoapp is as if to summon this character, who will assess the situation and start working in the form of spiritual suggestions. Anyone who has installed the MIA can experience stranger things because MIA is entitled to certain decision-making processes, which in practice feel as if someone else was in control of our body temporarily. It is worthwhile to approach it with confidence and relaxation, otherwise you may even be shocked at first. In return, it can be avoided from serious trouble.





Ennyi is elég a Minta felvételéhez | That's enough for Sample recording