Auto holojáték generátor | Auto Hologame Generator







Az Auto Holojáték Generátor olyasmi, mint az élet más, mágikus vonatkozásban jellemző területe. Nem tűnik komolynak, tehát az egyik legkomolyabb holosugárzó, amivel itt találkozhattok. Nem véletlen szerepel azon a képen az ÉlményPark weboldalán, ahol a Vízöntő rendezői utasításai találhatók, ugyanis bőven kimeríti a 3. pont tartalmát.

Azon kevés spirituális katonai alkalmazásaim között szerepel, amit változtatás nélkül hoztam át a békés világba, hisz a szórakozást ez a környezet sem utasítja el. Lényege a következő. Ha valaki ránéz, egy olyan program jut be az ember szem porton át az agyba, ami ott önálló életre kel és jellege szerint intelligensen, ám aktívan tiltakozik a statikus tétlenséggel szemben.

A bemerevedett viszonyok oldására kiválóan alkalmas, nem beszélve a nevetésgyógyításról. Amikor kifejlesztettem, az volt vele a célom, hogy a létező legnagyobb zavart okozzam az ellenfeleim hátországában. Most az a fő célja, hogy a többi holoprogramnak legyen mit meghívnia, hogy különösebb károkozás és trauma nélkül tudják végrehajtani a szándékokat olyan közegekben, ahol minden rendszerszinten (túl) szabályozott. Személyes használatra akkor javasolt, ha kellő szakmai ismeretek vagy fantázia nélkül szeretnének olyan holojátékokat elindítani, amivel például kitörhetünk szorult élethelyzetünkből.
The Auto Holo Game Generator is something like the other magical aspect of life. It doesn't seem serious, so it's one of the most serious holo radiator you can meet here. It is no coincidence that it is on the website of the ÉlményPark, where the Aquarius director's instructions are found, as it exhausts the content of point 3.

It is one of my few spiritual military applications that I brought to the peaceful world without change, because entertainment is not rejected by this environment either. Its essence is the following. When one looks at it, a program is passed through the human eye port into the brain, where go on an independent journey and intelligently but actively protests against static inaction.

It is well suited for solving stressed conditions, mentioning laughter healing. When I developed it, I had the goal of causing the biggest disturbance in hinterland of my opposites. The main purpose now is to have other holoprograms invite it to do intentions without any damage or trauma in environments that are (over) regulated at all system levels. For personal use, it is recommended that you want to start playing a holo game such as breaking out of our tighted life, without the need for proper professional knowledge or fantasy.